Product reviews

Recenzija FARMASI laka za nokte!

Pozdrav, dobro došli na moj blog!

Današnji post posvećen je Farmasi kozmetici i njihovoj najnovijoj liniji nude lakova za nokte. Ovo je ujedno i prva recenzija proizvoda pomenute kozmetičke kompanije na mom blogu, te predlažem da se najpre bliže upoznamo sa njom.

Farmasi kozmetika je turski brend koji postoji preko šest decenija. Za to vreme uspeo je da osvoji milione potrošača širom sveta, uključujući i domaće. Ova kompanija svoje proizvode predstavlja putem kataloške prodaje, te je neophodno da kontaktirate svoju Farmasi damu ukoliko ste zainteresovani za kupovinu. Pored širokog asortimana kozmetike za negu lica i tela, šminke i parfema, Farmasi nam nudi i lakove za nokte. U njihovoj ponudi nalazi se nekoliko desetina različitih nijansi i kolekcija idealnih za svaku priliku. S obzirom na to da je proteklih nekoliko meseci najaktuelnija bila nude kolekcija, odnosno linija lakova kojom dominiraju topli i hladni bež tonovi, rešila sam da testiram baš jedan od tih. U nastavku ove recenzije možete pogledati slike laka za nokte u nijansi Frosty. 

67653603.jpg3939409059.jpg

U pitanju je svetlo braon nijansa hladnijeg podtona. Vrlo ženstvena i unikatna, ova nijansa je kao stvorena za sve dame koje žele da istaknu lepotu svojih ruku i zadrže elegantan izgled. Savršena je za sve poslovne žene, mlađe i starije, jednom rečju sve one koje žele da imaju primećen, a ipak sveden manikir.

Formula se odlikuje izuzetnim kvalitetom. Pigmentacija je na visokom nivou, premda bih svakako predložila nanošenje laka u dva sloja kako bi se postigla idealna nijansa. Četkica je dovoljno široka i dugačka, što obezbeđuje brzo i efikasno lakiranje. Posebno bih izdvojila činjenicu da Farmasi lakovi poseduju diskretan miris i brzo se suše, pa nokte možete lakirati i u zatvorenim prostorijama za vrlo kratko vreme.

Ipak, kao najpozitivnije iznenađenje izdvojila bih dugotrajnost ovog laka. Uz pravilnu upotrebu, tačnije uz nezaobilazno korišćenje baze za nokte i nadlaka, Farmasi lak može da traje od 10 do 14 dana.

Svoj lak, kao i druge proizvode za šminkanje i negu, poručila sam sa Instagram profila @farmasi_kozmetika_beauty (kliknite na ime kako biste posetili profil). Ukoliko ste i vi zainteresovani za kupovinu, preporučujem ovaj profil! Ovomesečni katalog možete pogledati na https://www.farmasi.rs/index.php/mart

Nadam se da vam se dopala ova recenzija! U komentarima ispod ovog posta možete izneti svoje mišljenje, kako vam se dopada ovaj lak, da li ste ikada koristili proizvode ovog brenda ili eventualno neku sugestiju! Ne zaboravite da zapratite moj Instagram profil @nailartmuse (kliknite na ime) i uživate u nail art-u!

logo

 

 

2 thoughts on “Recenzija FARMASI laka za nokte!

  1. Ja sam imala samo priliku da vidim ovaj lak i otvorim ga, i četkica me oduševila🙂 Nadam se da ću se nakaniti da naručim neki..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s